• label1

  • label2

Obavijesti UO Pag

poziva Vas na javnu tribinu s temom:

"MOGUĆNOSTI I IZAZOVI HRVATSKIH PODUZETNIKA NA ZAJEDNIČKOM TRŽIŠTU"

 

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Informacijski centar  Europe Direct Zadar s partnerima organiziraju konferenciju s temom „MOGUĆNOSTI I IZAZOVI HRVATSKIH PODUZETNIKA NA ZAJEDNIČKOM TRŽIŠTU“ koja  će se održati u utorak  24.11.2015.                   u prostorijama COIN – COWORKING Industries, na adresi Put Murvice 16, Zadar.   Početak konferencije je u 10 sati,

Mala i srednja poduzeća čine okosnicu europskog gospodarstva i predstavljaju 99% svih poduzeća u EU. U posljednjih su pet godina, mala i srednja poduzeća stvorila oko 85% novih radnih mjesta i osigurala dvije trećine od ukupnog broja zaposlenih u privatnom sektoru u EU. Europska komisija smatra mala i srednja poduzeća i poduzetništvo ključem za osiguranje gospodarskog rasta, inovacija, otvaranje novih radnih mjesta i socijalnu integraciju u EU. Ulaskom Republike Hrvatske u EU, malom i srednjem poduzetništvu u Hrvatskoj otvorene su nove mogućnosti za suradnju, financiranje projekata, specijalizaciju te povećanje  konkurentnosti na zajedničkom tržištu.

Cilj konferencije  je kroz dijalog  lokalnoj zajednici, poduzetnicima, i svim zainteresiranim dionicima predstaviti politike i mjere  koje Europska komisija provodi u cilju poticanja malih i srednjih poduzetnika. Osim tog a cilj je predstavljanje fondova i programa koji su dostupni za male i srednje poduzetnike.

Maksimalan broj sudionika je 50, a u obzir će se uzimati prijave redoslijedom primitka.

Molimo da potvrdite Vaš dolazak do ponedjeljka 23.11.2015 godine na email adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Prijava korisnika